1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize, Başbakan Davutoğlu’na hazırlanıyor
Rize, Başbakan Davutoğlu’na hazırlanıyor

Rize, Başbakan Davutoğlu’na hazırlanıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 28 Nisan Salı günü Rize’de düzenleyeceği miting öncesi hazırlıklar devam ediyor.

A+A-

Toplantıya, Ak Parti Rize Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, ilçe belediye başkanları ve il yürütme kurulu üyeleri katıldı.

akpart1.20150421131052.jpg

MİTİNG ÖNCESİ BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
10 gün içerisinde ikinci büyük organizasyona ev sahipliği yapacak olan Rize Ak Parti Teşkilatı, Rize Öğretmenevi’nde düzenlediği toplantıda milletvekilleri, adaylar ve belediye başkanlarının görüşlerini alarak Rize’den miting öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

akpart3.20150421131112.jpg

AVCI, “ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, teşkilat olarak bütün güçleriyle çalışmalarına devam ettiklerini ve Başbakan Davutoğlu’nu Rize’de dev bir mitingle ağırlayacaklarını ifade ederek, “Teşkilat mensuplarımız üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmektedir. Sahadaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. 28 Nisan Salı günü şehrimizde coşkulu bir şekilde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nu ağılayacağız. Tüm halkımızı bu demokrasi şölenine davet ediyoruz” dedi.

akpart2.20150421131125.jpg

YAZICI, “RİZE, BÜYÜK BİR COŞKUYLA MİTİNGE HAZIRLANIYOR”
Bir bütün halinde Rize olarak mitinge hazırlandıklarını belirten Ak Parti Rize Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “Rize’deki paydaşlarımızla gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantıda önemli paylaşımlarda bulunduk. Birbirimizin görüşlerini dikkate olarak tam istişare içerisinde Genel Başkanımız ve Başbakanımızın mitingine hazırlanıyoruz. 7 Haziran öncesinde büyük bir coşkuyla Rize olarak mitingde olacağız” şeklinde konuştu.

basbakan.20150421131823.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum