1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize, futbolun merkezi olacak
Rize, futbolun merkezi olacak

Rize, futbolun merkezi olacak

Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. için bugün resmi müracaat yapılacak.

A+A-

Rizesportif A.Ş.'nin işe alt yapı tesisleri ile başlayacağını belirten Kemal Yardımcı, “Rize'de ağır sanayi olmaz ama A.Ş. ile birlikte paketi iyi oluşturursak futbolun ve sporun merkezi haline gelir” dedi

Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. için bugün resmi müracaat yapılacak. Şirketin kurulmasında büyük emek sarf eden Rizespor Eski Başkanlarından olan İstanbul Milletvekili Kemal Yardımcı, "A.Ş.'nin kurulması ile ilgili tüm prosedür tamamlandı. Şimdi sıra icraata geldi” dedi.

Sportif A.Ş.'nin Rize ayağının kurulmasında büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ali Çemberci ve Ömer Akmehmet'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Yardımcı şunları söyledi. "Bu para toplama olayı değil. Rizespor için en iyisini yapma olayıdır. Bilgilendirme toplantılarında, kongrede ve sohbetlerde her şey tartışıldı ve görüşüldü kafalarda soru işaretleri kalmadı”.

Öncelik Alt Yapı ve Tesis
Rizespor'un geleceği için ilk hedefin alt yapı tesisleri yapmak olduğunun da altını çizen Kemal Yardımcı, “Öncelikle Rize'ye ve Rizespor'a yakışanlar yapılacak. Şirkette tüm ortakları ile işi hazırdır. Şirketin kurulması işin ilk ayağıydı, ikinci ayak ise alt yapı olacak. Şimdiden alt yapıyı yapmazsak iş topal doğar. Doğan çocuk da sağlıklı gelişemez. Taşıma suyla değirmen dönmez. Her zaman Rize dışından da destek bulamayabiliriz. Bu yüzden kendi ihtiyaçlarımızı kendi ocağımızda yetiştirmek zorundayız. Rizespor'a örnek bir alt yapı oluşturulacak. Tesisleri yaparken genç hocalarımızın eğitimlerini hem yurt içinde hem de yurt dışına gönderip hazırlık yaptırmak zorundayız." diye konuştu.

Bahçemizde Üreteceğiz
"Sağlıklı bir alt yapıyı şimdiden oluşturamazsak gerekli tedbirleri almazsak ileride harç bitti yapı paydos noktasına geliriz." diyen Yardımcı, "Bu konuda çok titiz çalışmalar yapılacak. Hiçbir fedakarlıktan da kaçınılmayacak. Çıkartacağımız futbolcular, sporcular ve antrenörler bizim örneklerimiz olacaktır. Alt yapıyı, tesisler, futbolcular ve antrenörlerle birlikte uluslararası standartlarda hazırlamak adına herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Kendi bahçemizde ellerimizle üretmek ana felsefemiz olacak. Bunu yaptığımızda paketi tamamlamış oluruz. Rizespor'un şirketleşmesi ve buna bağlı olarak kurumsallaşması elbette işin yarısı. Diğeri de alt yapı ve Rizelilerin içinden çıkartacağı değerlerde yatıyor." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum