1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize, Jonathan Tehoue'yle flörtte
Rize, Jonathan Tehoue'yle flörtte

Rize, Jonathan Tehoue'yle flörtte

Transfer çalışmalarını sürdüren Rizespor, Belçika'nın 1. lig takımı F.C. Brussels'de forma giyen Fransız oyuncu Jonathan Tehoue ile prensipte anlaştı.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Teknik direktör Rıza Çalımbay, Belçika'nın 1. lig takımlarından F.C. Brussels takımında forma giyen Fransız oyuncu Jonathan Tehoue ile büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek "Jonathan'ı, Brussels'in bu hafta yapacağı maçta oynatmak istemeleri nedeniyle Türkiye'ye getiremedik. Jonathan'ı sadece bir kez izleyebildim. Yardımcı hocamızı futbolcuyu tekrar izlemesi için Belçika'ya gönderdik. Kendisi ve kulübüyle büyük ölçüde anlaştık, ancak duruma göre belki transferden vazgeçebiliriz. Jonathan'ın yerine düşündüğümüz alternatif oyuncular da hazır" dedi.
RİZE HUZURA ÇIKIYOR
Çaykur Rizespor, Fortis Türkiye Kupası D grubunda kendi sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçında, devre arasında takımın başına getirilen Rıza Çalımbay ile ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak.
Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, mevcut futbolcularla iyi bir hazırlık döneminin ardından ilk kez bir resmi maça çıkacaklarını belirterek, "Takımın son halini burada daha iyi göreceğim. Bizim için önemli olan önümüzdeki hafta oynayacağımız Antalya maçıdır. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Onun için Gençlerbirliği karşısında takımın son halini görüp lige tam anlamıyla hazır olmak istiyoruz" dedi.
Gurubun puansız ve iddiasız tek takımı olan Ç.Rizespor, Gençlerbirliği maçını ikinci yarı öncesi son hazırlık maçı olarak görürken, yeşil - mavililerde sakatlığı bulunan Altan ile Emrah kadroda yer almayacak.
Ç. Rizespor' un Gençlerbirliği maçı muhtemel 11' i:
Zdravkov- Yasin, Bashır El Tabei, İbrahim Saied, Serhat- Ergin, Hasan, Cem Baki, Erhan- Ferdi, Zafer Biryol
SAKAT: Altan, Emrah

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum