1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize 82. Yıl'da acil kuyruğu!
Rize 82. Yıl'da acil kuyruğu!

Rize 82. Yıl'da acil kuyruğu!

Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nin 1 ay önce hizmete sokulan yeni acil servis ünitesinde, uzman doktor eksikliği nedeniyle hastalar kuyrukta bekletiliyor.

A+A-

Mustafa BAYRAK
Yeni hizmete giren Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi acilinde 2 pratisyen hizmet verince hastalar kuyruğa giriyor.
Yaklaşık 1 ay önce hizmete giren Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi acil servisinde yaşanan yoğunluk nedeniyle kayıt memurluğundan fiş alan hastalar sıraya koyuluyor. Acil olarak hastaneye gelen vatandaşlar güvenlikçiler tarafından sıraya sokuluyor. 2 pratisyen doktorun muayene ettiği hastalar kapı önünde kıvranırken acil servisteki 4 bölmeli muayene odasında doktorlar hastalara yetişmeye çalışıyor.

2 memur ve 2 doktorun yetişmeye çalıştığı hastalar giriş kapısı önünde oturaklarda kıvranırken hasta sahipleri ise “Biz acil diye geldik. Sırada bekliyoruz. Hastamız acılar içinde kıvranırken sıraya sokuluyoruz. 2 yerine 4 doktor konabilirdi. Uzman hekim ise ortada yok. Olsa bile göz doktoru diğer hastalıklardan anlamaz. Acil hastalara çözüm bulunmalı” dediler.
Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi giriş kısmında yeni yapılan acil servisinin küçük yapıldığı için yetersiz kaldığı ve hastalara gereği gibi cevap veremediği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum