1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Adli Tıp’ın İhalesi Ankara’da yapıldı
Rize Adli Tıp’ın İhalesi Ankara’da yapıldı

Rize Adli Tıp’ın İhalesi Ankara’da yapıldı

Rize’de yapılması planlanan Adli Tıp şubesi için Ankara’da ihale yapıldığı bildirildi.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, yürütmüş oldukları çalışmalar neticesinde Rize’de yapılması planlanan Adli Tıp şubesi için Ankara’da ihale yapıldığını söyledi.

Karal, geçtiğimiz aylarda Adalet Bakanlığı ve Adli Tıp Kurumu’yla gerekli yazışmalara başlanıldığını, gerekli onayların çıktığını ve hizmet binasının Rize’de yapılması için çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

adlitip1.20150502183633.jpg

Rize merkezde yapılması planlanan Adli Tıp hizmet binasının ihalesinin tamamlandığı, çalışmaların devam ettiğini ifade eden Karal, “Rize’de Adli Tıp şubesinin yapılmasıyla birlikte yaşanan ölümlü olaylarla ilgili işlemler hızlandırılacak, Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gidişin hem maddi hem de manevi yönden doğurmuş olduğu sıkıntıların önüne geçilmiş olacak.” dedi.

Rize’ye birçok hizmet kazandırdıklarını belirten Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, “Rize’mizde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’yle Hukuk Fakültesi’nin temelini attık. Üniversitemizi büyütüyoruz. Sağlık yatırımlarımızı da bir taraftan devam ettiriyoruz. Türkiye’nin en modern Ağız ve Diş Hastanesini yapıyoruz, inşallah bir iki ay sonra Rizeli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bir taratan Güney Çevre Yolumuz büyük bir hızla devam ediyor. Havalimanı projemiz, İyidere Lojistik Merkezimiz, dünyanın en büyük çay paketleme fabrikamız gibi birçok Rize’mizi tarihinde görmediği devasa projelerle tanıştırdık” diye konuştu.

SALAHA TÜNELİ 26 MAYISTA İHALE EDİLİYOR
Karal, “26 Mayıs’ta Salaha Tünelleri’nin ihalesini yapıyoruz. Bu proje belediyemizin devasa projelerinden bir tanesi, hem de merkezi hükümetin şehri arka tarafa açma ideallerinin en önemli parçasıdır” dedi.
Millete hizmet yolunda olmaya devam edeceklerini vurgulayan Karal, “Biz doğal liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız siyasi ahlak ve terbiye gereği, hayatımız boyunca siyasi kadrolarda yer alsak da almasak da “İnsanların en faydalısı insanlara hayırlı olandır” ilahi hüküm gereği, Allah sağlık verdiği müddetçe insanımızın ve ülkemizin emrinde olmaya devam edeceğiz”
şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum