1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Ak Parti, tercihten memnun
Rize Ak Parti, tercihten memnun

Rize Ak Parti, tercihten memnun

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına aday olmamasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına aday olmayarak kendilerini öksüz ve babasız bırakmadığını söyledi.
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığını değerlendiren Karal, Başbakan Erdoğan'ın aday olmayarak kendilerini öksüz ve babasız bırakmadığını ve bu açıdan kendisine minnettar olduklarını dile getirdi.

 "Liderlik, hele dünya liderliği kolay bir iş değildir" diyen Karal, "Recep Tayyip Erdoğan bugün bir dünya lideri olduğunu kanıtladı. Sayın Başbakanımız bizi yalnız ve öksüz bırakmadığı için kendisine minnettarız. Acımasızca yürütülen tahriklere rağmen milletine hizmet etmeyi düşündü, ülkenin geleceğini düşündü. Kendisine altın tepsi ile sunulan mertebeyi hizmet için reddederek büyük bir lider olduğunu kanıtladı. Bizi öksüz bırakmadığı için, bizi babasız bırakmadığı için çocukları olarak ona teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum