1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Ak Parti'den renkli bir aday
Rize Ak Parti'den renkli bir aday

Rize Ak Parti'den renkli bir aday

Seçim sürecinin resmen başlamasıyla Milletvekilliği için adaylıklar da açıklanmaya devam ediyor. Rize Ak Parti'den yeni adaylık açıklaması:

A+A-

Seçim sürecinin resmen işlemeye başlamasıyla adaylar da bir bir ortaya çıkıyor. Rize Ak Parti’den İl Başkan Yardımcısı Seher Kandil’in ardından işadamı Muhammed Sarı da adaylığını resmen ilan etti.
Almanya’da ticaretle iştigal eden Muhammed Sarı siyasete küçük yaşlarda atıldığını ve işin mutfağında yetiştiğini belirterek, “22 Temmuz’da yapılacak 2007 Milletvekilliği erken genel seçimleri için Rize’mizi Ankara’da temsil edecek olan arkadaşlarımızı aramızdan seçeceğiz. Herkes böyle bir temsil iddiası taşıyabilir. Ancak, önemli olan halkın o temsil yetkisini kime vereceğidir. Şehrimizi ve haklarımızı en güzel şekilde temsil edebilme kabiliyet ve meziyetlerine sahip olanların seçilmesini temenni ediyorum. Buradan, mevcut vekillerimizi, beş yıl süresince ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı hizmetler yapanların kadrini bilmek, başkalarını da teşvik etmek vazifemizdir.” Diye konuştu.
 
Adaylık yolunda attığı bu adımın Rize ile bütün ülkenin problemlerini aşmada yeni ve kararlı bir başlangıcın da ifadesi olacağını söyleyen Muhammed Sarı, “Tarihi değiştirenler, milletlerin geleceğinde söz sahibi olanlar, hep ülke sevdalıları ve düşünce adamlarından çıkmıştır. Bu şahsiyetlerin hayatları da hiçbir zaman kolay olmamıştır. Çileli, sıkıntılı, çoğu defa yokluk içerisinde şekillenen ve kişisel kaygıların gözetilmediği bir yaşam tercih edilmiştir. Bizler de adaylık sürecinde ve devamında her türlüğü zorluğu, sıkıntıyı hayat felsefemizin bize yüklediği misyon doğrultusunda göze aldık. Bu bir hizmet yarışıdır. Rize’mizin ve ülkenin sorunlarının çözümü, gençlerimizin, yaşlılarımızın, yetim ve öksüzlerimizin geleceği için bu yarışta olduğumu ilan ediyorum.
Halkımızın acı ve tatlı gününde yanında olmak, dertlerini dert edinmek için bu göreve talip oldum. Siyasi ihtiraslara kapılmadan, hakarete, yalana, iftiraya tevessül etmeden Ak Partiye yakışır, insanımızın bizden beklediği vakar içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz inşallah. Seçimlerin Rize’miz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum