1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Anap'ta Mumcu öfkesi
Rize Anap'ta Mumcu öfkesi

Rize Anap'ta Mumcu öfkesi

Rize ANAVATAN'da Erkan Mumcu resimleri yırtıldı, ayaklar altına alındı. İl Başkanı Mataracı "Mesut Yılmaz'a uzanan elleri kırarız" dedi.

A+A-

Anavatan eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın DYP-Anavatan ortak listesinden aday gösterilmemesine karşı çıkan Erkan Mumcu'ya tepki gösteren Rizeli partililer, Rize İl Teşkilatı binasına gelerek, protesto gösterisinde bulundu.
Anavatan Partisi Rize İl Teşkilatı'nda bulunan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun tüm resimleri indirildi.



Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı, bugün partisinin il binasında ilçe teşkilatlarının da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Mataracı, Mesut Yılmaz'a olan bağlılıklarını belirterek, "Büyük devlet adamı, halkımız tarafından çok sevilen, arzu ettiğimiz ve kendisini beş yıldan beri beklediğimiz sayın Ahmet Mesut Yılmaz'ın siyasi pazarlıklara konu edilmesini hayret ve esefle karşılamaktayız. Ahmet Mesut Yılmaz'ın Rize teşkilatı olarak, Rizeli olarak, Karadenizli olarak dünyanın neresinde olursa olsun, Türkiye'nin neresinde olursa olsun dim dik arkasındayız. Eğer Türkiye'de demokrasi varsa, adalet varsa, insan hakları varsa, seçme ve seçilme özgürlüğü varsa Ahmet Mesut Yılmaz'ı Rize'den Meclise gönderecek desteğe sahibiz. Ahmet Mesut Yılmaz'ın yolunu kesmeye hiçbir siyasi entrika, hiçbir güç engel ve mani olamaz. Mesut Yılmaz'a saygı göstermeyen hiçbir güç ve iradeye bizde saygı göstermeyeceğiz. Mesut Yılmaz'a uzanan eli kırarız. Mesut Yılmaz'a laf söyleyenin de lafını ağzına yumarız" dedi.

Mataracı'nın konuşması partililer tarafından yoğun alkışla karşılandı. Heyecanlanan bir partili baygınlık geçirdi. Partili şahıs, doktor müdahalesi ile kendine geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum