1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize ANAVATAN'da sancı
Rize ANAVATAN'da sancı

Rize ANAVATAN'da sancı

Anavatan Partisi Hemşin olağan genel kurulu, yaşanan son süreç nedeniyle yapılamadı. İlçe başkanı ve delegeler kongrede aday çıkarmadı. İstifalar yolda!

A+A-

(Pazar53/Özel) Anavatan Partisi Hemşin İlçe olağan Kongresi mevcut başkan Hüseyin Göral’ın adaylığını koymaması nedeniyle yapılamadı. Çarşamba günü yapılması gereken olağan genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Göral Cumhurbaşkanlığı sürecinde yaşananlar nedeniyle adaylığını askıya aldığını söyledi.
Göral’ın aday olmaması üzerine başka liste verilmeyip diğer delegeler ve partililerin de aynı tavrı göstermesi nedeniyle genel kurul yapılamadı.
Yasa gereği genel kurul için bir hafta sonra yeniden toplanılması gerekiyor. Konuyla ilgili Pazar53 muhabirinin sorularını cevaplandıran Anavatan Partisi Hemşin İlçe Başkanı Hüseyin Göral, “Durumu görmüyor musunuz? Demokrasi deniyor uyan yok. Hukuk deniliyor uyan yok. 1987’de ANAP’tan siyasete girdim. Bugüne kadar da hep fedakârlıklarla görev yaptım. Bugün ise Genel Başkan Erkan Mumcu’nun olumsuz tavırları ve CHP ile beraber hareket etmesi, daha da önemlisi eski Genel Başkanımız Mesut Yılmaz’a karşı tavır takınması bizi bu noktaya taşıdı.” Diye konuştu.
Başkan Hüseyin Göral’ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anavatan Partisi’nden istifa edecekleri öğrenildi. Anavatan Partisi Hemşin İlçe Teşkilatında istifa sayısının 10 kişiyi bulabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum