1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Anavatan'da yeni istifalar
Rize Anavatan'da yeni istifalar

Rize Anavatan'da yeni istifalar

Rize Anavatan'da istifalar zincirine yeni bir halka daha eklendi. Pazar Belediyesi'nin 2 ANAP'lı encümeni de partilerinden istifa ettiler.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Belediyesinin Anavatan Partili iki Encümen Üyesi de partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.
Partilerinden istifa eden Ekrem Kılıç ve Mehmet Hayri İslam, bağımsız kalarak Pazar Belediyesi'ndeki görevlerine devam edeceklerini söylediler.
Belediye Encümen üyesi Ekrem Kılıç, “Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’nun eski Başbakanımız, Anavatan partisi kurucularından ve eski Genel Başkanlarımızdan Mesut Yılmaz hakkında sarf ettiği sözler ile Rizelilere yapılan kötü muameleden ötürü duyduğumuz rahatsızlık yüzünden Anavatan Partisi'nden istifa ettik” dedi.
Kılıç, “Bölücülük yapmayan bir ülke insanı varsa o da Karadenizlilerdir. Milliyetçi olduğumuzu göstererek, Mumcu’ya olan tepkimizi partisinden ayrılarak gösterdik. Bundan sonra Pazar halkına bağımsız olarak hizmet vereceğiz. Artık siyasette Mesut Yılmaz nerede ise biz de orada yer alacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum