1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Anavatan'da Yılmaz özlemi
Rize Anavatan'da Yılmaz özlemi

Rize Anavatan'da Yılmaz özlemi

Pazar'daki kongrede konuşan Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı Mesut Yılmaz’ın siyasete dönmesini özlemle beklediklerini söyledi.

A+A-

 Pazar İlçesi 9. Olağan Kongresi’nde konuşan Rize İl Başkanı Mataracı, Mesut Yılmaz ile et ve tırnak misali bir bağları olduğunu vurgulayarak, “Sayın Yılmaz’ın yeniden siyasete dönmesini ve birlikte olmayı hedefliyoruz. Eski Genel Başkanımız Sayın Mesut Yılmaz 20–25 Mayıs tarihleri arasında İlimizi ziyaret ederek bütün programını burada açıklayacak. Biz Yılmaz’la et ve tırnak gibiyiz. Artık seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz. Dimdik ayakta durarak dosta düşmana karşı vatandaşlarımıza hizmet için yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Mustafa Mataracı’nın yanı çok sayıda partilinin katıldığı Anavatan Partisi Pazar İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Birol Kılıç seçimlere tek aday olarak katıldı.

Birol Kılıç, seçimler öncesinde yaptığı konuşmada, çalışmaları hakkında bilgi vererek, partinin başarılı bir dönem geçirdiğini ve yaklaşan genel seçimlerde etkin bir rol üstleneceğini ifade etti. 148 delegenin oy kullandığı seçimlerde oyların tamamını alan Birol Kılıç güven tazeleyerek yeniden Pazar İlçe Başkanlığına seçildi. Yönetim kurulu ise, Şefik Sarıoğlu, Nazım Bal, Kemal Birben, Orhan Çolak, Osman Yüksel, Sami Turan, İlhan Pehlivanlar, Vedat Naiboğlu, Şefik Yıldız, İsa Şirinbay, Ali Oral, Ali Demircioğlu, K.Ali Çorbacı ve Osman Çatan’dan oluştu.(Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum