1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Belediyesi'nden eğlence
Rize Belediyesi'nden eğlence

Rize Belediyesi'nden eğlence

Rize Belediyesi ve İstanbul Kent Organizasyonu işbirliği ile tertiplenen program İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahnelendi.

A+A-

Çeşitli sahne şovlarıyla katılımcıları coşturan sanatçılar konserlerle de izleyenleri gece boyu eğlendirdi.

Rize Belediyesi tarafından organize edilen programın açılış konuşmasını Başkan Halil Bakırcı yaptı. Sanatçılara Rize’ye hoş geldin diyen Başkan Bakırcı seyircilere de iyi eğlenceler diledi.

Palyaço gösterisiyle başlayan programa çocukların ilgisi yoğundu. Sahneye davet edilen çocuklar burada yeteneklerini sergilediler. Daha sonra Türk Hak Müziği Sanatçısı İpek Nur konseri ile seyirciler coştu.
27077
Sahneye çıkan çocuklar şarkı eşliğinde kolbastı oynadılar. İllüzyon komedi şov programında ise heyecanlı anlar yaşandı. Program sonunda Ferdi Tayfur’a ses benzerliği ile dikkat çeken, sanatçı Ferdi Gürses konseri yer aldı. Söylediği arabesk ve fantezi tarzında şarkılarla izleyicileri etkileyen Gürses, Rize’de olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Eğlenceli geçen gecede sürpriz olarak yöresel sanatçılarından Mehmet Güney de sahne aldı. Gecenin finalinde sanatçılara katkılarından dolayı teşekkür edilerek Rize Belediyesi tarafından çiçek takdim edildi.

İstanbul Kent Organizasyonu ekibi genel sanat yönetmeni Ergin Işıklı Rize’nin misafirperverliğinin bir başka olduğunu söyleyerek programa gelecek sene de devam etmekten onur duyacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız