1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE CHP'DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
RİZE CHP'DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

RİZE CHP'DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Mehmet Aslankaya'nın görevden alınarak yerine Mesut Rakıcı'nın Rize CHP İl Başkanlığına atanması yeni bir heyecana neden oldu.

A+A-

DENİZ VARLI
Mesut Rakıcı’nın il başkanlığına atanmasıyla birlikte Rize CHP’de yeni bir heyecan başladı. CHP Rize teşkilatlarında büyük bir hareketlilik gözlenirken, İl Başkanı Mesut Rakıcı ziyaretçi akınına uğradı.

chp3.20150325171144.jpg

Rakıcı’nın il başkanlığı, teşkilatlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, il başkanlığı makamının çiçek bahçesine döndüğü gözlendi.

İl Başkanlığına atanmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Mesut Rakıcı’nın bugünkü misafirleri arasında Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi yöneticileri, muhtarlar, dernek yöneticileri ile vatandaşlar yer aldı.

chp4_mesut_rakici.jpg

Kapılarının herkese açık olduğunu belirten CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, ülkenin kötü gidişine ‘dur’ demek için adresin, ‘Türkiye’nin birleştirici gücü’ CHP olduğunu söyledi. Rakıcı, il başkanlığına atanması dolayısıyla tebrik ziyaretine gelen, telefonla arayan, çiçek gönderen herkese teşekkür etti.

chp2.20150325171209.jpg

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, bir iki gün içerisinde yeni yönetim kurulunun kesinlik kazanacağını ve sahaya ineceklerini sözlerine ekledi.

chp1.20150325171223.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum