1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize doğalgaza kavuşuyor
Rize doğalgaza kavuşuyor

Rize doğalgaza kavuşuyor

Bayburt-Rize doğalgaz boru hattının 115 kilometrelik bölümü tamamlandı. Hattın açılışı için Cuma günü Rize'de görkemli bir tören yapılacak.

A+A-

Dilek ASLAN - Rize artık Doğalgaza kavuşuyor. Yıllardır özlemi duyulan Doğal boru hattının tamamlanan 115 kilometrelik Bayburt – Rize hattı Cuma günü saat 14.00’de Fen Edebiyat Fakültesi kampüsünde düzenlenecek görkemli bir törenle açılacak. Açılışı için çalışmalar sürerken Rizeliler doğal gaza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Kent yaşamını rahat bir hale getirmeyi amaçlayan dev projeyi ilk günden itibaren yakından takip eden Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı açıklamada Doğalgazın Rize’de hayata geçecek olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Bakırcı “Doğalgaz Rize’ye büyük kolaylık ve tasarruf sağlayacaktır. 2007 yılının sonlarına doğru ilimizin bazı bölümlerine doğal gaz vereceğiz. 2008 yılı sonunda ise şehrin büyük bir bölümü doğalgaza kavuşacak. Son derece önem taşıyan bu proje ilimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm vatandaşlarımızı açılışa bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum