1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize DYP'de istifa şoku
Rize DYP'de istifa şoku

Rize DYP'de istifa şoku

DYP İkizdere teşkilatında, aralarında eski ilçe başkanı ve kurucu üyelerin de bulunduğu 7 kişi partilerinden istifa ettiler.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU - Cumhurbaşkanlığı seçiminde TBMM’deki oylamaya katılmayarak CHP’ye destek oldukları gerekçesiyle DYP İkizdere teşkilatında, aralarında eski ilçe başkanı ve kurucu üyelerin de bulunduğu 7 kişi partilerinden istifa etti.
İkizdere DYP ilçe Başkanlığında kurucu üye olarak görev aldığını söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Harun Tavukçu DYP Genel Başkanının TBMM’de dik bir duruş sergileyemediği için İlçedeki ilk kurucu başkan olarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.
İstifa ile ilgili bir açıklama yapan Harun Tavukçu, “Bugüne kadar bir nefer gibi çalıştığım partimin son davranışı bize yakışmadı. Demokrat Parti ruhuna hiç yakışmadı. Bu partiyi ilçede ilk kuran kurucu üyeyim. Ama mecliste bizim sesimiz olan, bizi temsil eden Genel Başkanlığımızın Cumhurbaşkanlığı oylamasına katılmayarak CHP’ye destek olmasını anlamış değilim. Bunu halka anlatamayız. Daha fazla vebal altında kalmadan partimden arkadaşlarımla birlikte istifa ettim’ dedi.
İkizdere DYP teşkilatında Harun Tavukçu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi ve eski İlçe Başkanı Yaşar Tavukçu, İshak Tavukçu, Şaban Tavukçu, Hüseyin Tavukçu, Mustafa Kösoğlu, Yusuf Tulunoğlu’nun istifa ederek dilekçelerini ilçe başkanlığına teslim ettikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum