1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Emniyet'te rütbe heyecanı
Rize Emniyet'te rütbe heyecanı

Rize Emniyet'te rütbe heyecanı

Rize Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olan ve bir üst rütbeye terfi eden amirlere yeni rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

A+A-

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen terfi törenine Rize Valisi Kasım Esen, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş başta olmak üzere diğer davetliler, emniyet mensupları ve aileleri katıldı.
Esen, törende yaptığı konuşmada, terfi eden emniyet mensuplarını tebrik ederek, "Türk polisi her zaman, her şartta üzerine düşen görevi yerine getirmiştir, bundan sonra da getirecektir. Emniyet teşkilatı çalışanlarını bugüne kadar gösterdiği çabadan ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki dönemde de başarılar diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden emniyet çalışanlarının rütbelerini protokol mensupları ve eşleri tarafından birlikte takıldı.

Bir üst rütbeye terfi eden personelin isim ve rütbeleri şöyle; Mustafa Kemal Uzunoğlu 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Fethi Velik 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Mustafa Şener Ateşli 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Metin Gülşen Emniyet Amirliğinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Ahmet As Emniyet Amirliğinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Mikail Türker Emniyet Amirliğinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Abuzer Serdar Özlü Emniyet Amirliğinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Mustafa Henden Emniyet Amirliğinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Yılmaz Barlas Başkomiserlikten Emniyet Amirliğine, Lütfi İnal Başkomiserlikten Emniyet Amirliğine, Hakan Sezen Başkomiserlikten Emniyet Amirliğine, Kazım Çiriş Başkomiserlikten Emniyet Amirliğine ve Tamer Taş Başkomiserlikten Emniyet Amirliğine.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız