1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize esnafının derdini dinlediler
Rize esnafının derdini dinlediler

Rize esnafının derdini dinlediler

MHP Rize Milletvekili adayları İbrahim Kartal, Cevat Çiçek ve İdris Kansızoğlu, Rize’yi adım adım dolaşarak seçmenlerin derdini dinliyor.

A+A-

Yaklaşan 22 Temmuz Milletvekilliği erken Genel Seçimleri öncesi MHP'li Rize Milletvekili adayları çalışmalarını hızlandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Zeki Mayi, milletvekili adayları İbrahim Kartal, Cevat Çiçek ve İdris Kansızoğlu Rize’yi adım adım dolaşmaya devam ediyorlar. Rize merkez, Çayeli ve Derepazarı’nda esnafları ziyaret eden adaylar seçmenlerle hasbıhal ederken parti tüzük ve çalışma prensipleri hakkında da bilgiler verdiler.

1. sıra Rize Milletvekili adayı İbrahim Kartal, esnafın sıkıntısını bildiklerini söyleyerek, "Hükümetin uyguladığı politikalarla esnaf zor durumda bırakıldı. Rize'de 2 bin 500’ün üzerinde esnaf var. Bu insanları mağdur etmeyeceğiz. Hükümetin satmak istediği Halk Bankası'nı esnafa vereceğiz. Gerekirse ihtisasları kobi olan bankalar kuracağız" dedi.
Milletvekili adaylarından Cevat Çiçek ise, MHP'nin iyi bir çizgi yakaladığını ve adım adım iktidara yürüdüklerini belirterek, “Yaşadığımız gelişmeler şunu gösteriyor ki bu ülkenin MHP iktidarına ihtiyacı var. Artık zaman gelmiştir. 22 Temmuz hesap günüdür. Halkımız iktidarı emin ellere teslim edeceği bu tarihi, sabırsızlıkla beklemektedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum