1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize ESOB, Antalya'da TESK toplantısına katıldı
Rize ESOB, Antalya'da TESK toplantısına katıldı

Rize ESOB, Antalya'da TESK toplantısına katıldı

Rize ESOB, Antalya'da gerçekleşen Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) dayanışma toplantısına katıldı.

A+A-

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) tarafından Antalya Harrington Park Otel’de düzenlenen İstişare ve Mesleki Dayanışma toplantısına Rize Esnaf Odalar Birliği de tam kadro katıldı.

esob6.jpg

Rize ESOB Başkanı Muammer Atılgan ve Başkan Yardımcısı Ekrem Kılıç ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı program 4 gün devam etti.

esob5.jpg

17 Eylül’de Ankara Rixos Otel’de gerçekleşecek olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK)’in Olağan Kongresi öncesi 82 birlik ve 13 federasyonun katılımıyla Antalya’da gerçekleşen toplantıya TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de katıldı.

bendevipalandoken8.jpg

Başkanlara burada bir konuşma yapan Palandöken, 3 bin 400 oda ve 2 milyon 500 bin üye ile bugün birçok devletin nüfusundan fazla esnaf sanatkârı temsil ettiklerini ifade ederek, “Hedefimiz daha da büyüyerek, istikrarlı bir çalışma programı çerçevesinde birlikteliğimizi devam ettirmektir. 4 yıl önce, gündeme gelen küçülme politikaları çerçevesinde verdiğimiz sözü tutarak 1 tek odayı bile kapattırmadım. Önümüzdeki dönemde ise odalarımızın görev ve sorumluluklarının genişleyeceği adımları bir bir yaşama geçireceğiz. En önemli gelişme, artık adli sicil belgesini biz vereceğiz. Bugün burada bu büyük camianın başkanları olarak bir araya geldik. 17 Eylül’de de Ankara’da olağan genel kurulumuzu bize yakışır bir olgunlukta tamamlayacağız” dedi.

esob4.jpg

esob3.20140829170138.jpg

esob1.20140829170202.jpg

bendevipalandoken7.jpg

esob2.20140829170241.jpg

esob7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum