1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize genelindeki lise öğrencilerine özel, altın ödüllü şiir yarışması
Rize genelindeki lise öğrencilerine özel, altın ödüllü şiir yarışması

Rize genelindeki lise öğrencilerine özel, altın ödüllü şiir yarışması

Birincilik ödülünün tam altın, ikincilik ödülünün yarım altın ve üçüncülük ödülünün çeyrek altın olacağı şiir yarışmasına Rize genelindeki liselerde okuyan öğrenciler katılabilecek. İşte yarışmanın detayları:

A+A-

Rize il geneli lise öğrencilerine yönelik olarak Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından ödüllü şiir yarışması düzenlenecek.

Birincilik ödülünün tam altın, ikincilik ödülünün yarım altın ve üçüncülük ödülünün çeyrek altın olacağı şiir yarışmasında 15 Temmuz darbe girişimi ve demokrasinin önemi, geçmişten günümüze tüm şehitlerimiz, ülkemizdeki terör olayları ve etkileri, Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü, vatan ve milli değerlerimiz konularındaki şiirler kabul edilecek.

siir-002.jpg

Öğrenciler hazırlamış olduğu şiiri 8 Mayıs 2018 tarihine kadar okul yetkililerine elden teslim edebilecekler.

Şiirler, arşivleneceği için, şiirlerin konduğu zarfın içine Word formatında hazırlanmış, iki çıktısıyla birlikte, CD’ye yüklenmiş olması gerektiği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız