1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE İHH'DEN 2 TIR YARDIM MALZEMESİ
RİZE İHH'DEN 2 TIR YARDIM MALZEMESİ

RİZE İHH'DEN 2 TIR YARDIM MALZEMESİ

İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından toplanan iki tır yardım malzemesi Suriye'ye ulaştırılmak üzere Rize’den yola çıktı.

A+A-

İnsani Yardım Vakfı Rize Gönüllüleri, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından başlatılan "İnsanlık Suriye İçin Şimdi" projesi kapsamında toplanan iki tır yardım malzemesi Suriye'ye ulaştırılmak üzere Rize’den yola çıktı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Rize Gönüllüleri Rize temsilcisi Recep Kaplan, yardım malzemelerinin yükleme esnasında yaptığı açıklamada, Suriye dramına sessiz kalmamak adına İHH'nın "İnsanlık Suriye İçin Şimdi" projesine destek vermek amacıyla kışlık kıyafet kampanyası başlattıklarını söyledi.

ihhyardim3.jpg

Yirmi gün süren kampanya dahilinde iki tır malzeme topladıklarını ifade eden Kaplan, “Kıyafet kampanyasına ara verdik. Öncelik acil ihtiyaç olan ayni ve nakdi yardım, kuru gıda, temizlik, ilaç, kampanyasına ağırlık vereceğiz. Gıdaya daha çok ihtiyaç var. Orada insanlar aç ve sefil durumdalar. Kış olduğu için kıyafet kampanyası düzenledik. Bu kış şartlarında oradaki kardeşlerimiz üşümesin diye elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. İHH'nın 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Olsun' Projesi ile Rize"deki tüm İlk, Orta ve Lise okullarında okuyan öğrencilere yönelik yetim sorumlusu öncülüğünde çalışmalar başlattık. Okullara kumbaralar dağıtıldı. Büyük bir hızla yetim kampanyası devam etmektedir. Bunun içinde tüm halkımızın yardımlarını bekliyoruz. İlerleyen zamanlarda temsilcilik oluşturulması ile yapılan yardım faaliyetlerimiz daha da hız kazanacaktır. Bize destek olan ve olmak isteyen gönüllü kardeşlerimizi aramızda görmek istiyoruz" dedi.

ihhyardim2.jpg

yard1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum