1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE İNSANININ HİKAYESİ KİTAP OLDU
RİZE İNSANININ HİKAYESİ KİTAP OLDU

RİZE İNSANININ HİKAYESİ KİTAP OLDU

Rize hakkında şimdiye kadar pek yapılmamış Rize insanın hikâyelerinin kurmaca olarak yer aldığı 'Aramızda kırk gün' yayında.

A+A-

Öğretmen Sadık Dal’ın Rize’nin mekân, zaman ve kişilerini anlatan hikâye kitabı “Aramızda kırk gün” çıktı.

Rize’de ve Pazar’da uzun süre öğretmenlik yapmış, her alanda meslek sahibi ve siyasi kimliklerin öğretmeni  Sadık Dal hikâyelerini kitaplaştırdı.

Sadık Dal kitabı hakkında: “Yerelden hareketle evrensel insani özelliklerimizi yansıtmayı amaçladım. Rize hakkında şimdiye kadar pek yapılmamış Rize insanın hikâyelerini kurmaca olarak yazmaya çalıştım. Okuyanların beğeneceğini umduğum yedi hikâyeden oluşan bu kitabımla Rize kent kültürüne bir nebze olsun katkım olacağını umuyorum. Kokulu kitapların moda olduğu günümüzde, ben de cümlelerimle yöremin değişik yönlerinin kokusunu duyurmaya çabaladım! ” dedi.

“ARAMIZDA KIRK GÜN” Rize’deki seçkin kitapçılardan ve il dışındakiler tarafında ise http://www.idefix.com/kitap sitesinden tedarik edebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum