1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize Kayseri'de savaşacak
Rize Kayseri'de savaşacak

Rize Kayseri'de savaşacak

Haftasonu deplasmanda Kayseri Erciyes ile oynayacak olan Rizespor'un Teknik Direktörü Çalımbay maçı gerekirse savaşarak kazanacaklarını söyledi.

A+A-

BURASI TÜRKİYE, HER ŞEY OLUR
“Türkiye’de her şey olur” diyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay haftalık basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Maalesef futbolun adaleti yok. Her şey olabilir. Artık son 4 haftaya girdik ve hakemlerin adil olmasını istiyoruz. Erciyes’e resmen savaşa gidiyoruz. Bu maçı iyi yürekli bir hakemin yönetmesini istiyoruz. Erciyes sert oynarsa karşısında aynı değerde takım bulacak. Kaybedecek bir şeyimiz yok artık. Bu saatten sonra hakemler hata yapmasın. Beşiktaş, Kayseri ve Antep maçlarına bakıldığında aklımıza Türkiye’de her şey olabilir geliyor. Bu yılki gibi adaletsizliğin yaşandığı bir sezon görmedim. Biz sahaya çıkıp alın terimizle kazanacağımız maçları maalesef bazı oyunlarla kaybettik” dedi.


LİGDE KARIŞIK OLMAYAN YER YOK
Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Ligin her tarafı karışık” diyerek “Altı da karışık üstü de. Ligin neresi karışık değil? Süper ligde böyle bir sezon yaşanmadı. Küme düşme son haftaya kadar sarkabilir. Şampiyonluk da yine son hafta belli olur. Bu haftaki maçlar çok önemli. Erciyes ile bizim, Denizli ile Bursa, Konya ile Gençlerbirliği ve şampiyonluğu etkileyecek Beşiktaş ile Fener maçları önemli müsabakalar. Lig gittikçe zora giriyor” dedi.
155 GÜN DEPLASMANLARDAN PUAN YOK
155 gündür Deplasmanlardan puan çıkartamayan Çaykur Rizespor’un teknik Patronu Rıza Çalımbay “Kendi evimizde en iyilerden biriyiz. Denizli maçını kazanmamız gerekiyordu. Çok iyi mücadele ettik ancak 1 puan aldık. Çok iyi futbol oynuyoruz ancak hakemleri geçemiyoruz. İnşallah Erciyes maçında deplasmanda 3 puanla tanışacağız” dedi.
4 MAÇLIK FİNAL
Çalımbay, hafta sonunda çok kritik bir maç oynayacaklarını söyleyerek “Erciyes maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmak zorundayız. Tek şansımız bu ve iyi değerlendireceğiz. Kalan diğer maçlarımızı kazanarak ligde tutunacağız. Ligde diğer takımların konumu beni ilgilendirmez. Tek bildiğim 4’de 4 yapmaktır.” dedi.
KADER MAÇIMIZ
Erciyes’le kader maçı oynayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay “Agresif oynayıp kazanmak için her şeyi yapacaklar. Ama kana kan, dişe diş bir mücadele olacak. 1 yılın emeğini kolay vermeyiz. Onun için olağanüstü hal ilan ettik. Artık her şeye hazırız. Galip gelmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız” dedi.
FUTBOLDAN DEĞİL HAKEMDEN KORKUYORUM
Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay Türkiye’de 3 takımın iyi futbol oynadığını söyleyerek “Ben Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın oynadığı futbolu beğenmiyorum. Ligde Galatasaray, Erciyes ve biz iyi futbol oynuyoruz. Ama maalesef hakem hataları ile deplasmanlardan puan alamadık. Başarısız olduğumuzu kabul etmiyorum. İkinci yarıda kendi evimizde 2 beraberliğimiz var. Deplasmanlarda herkes her şeyi biliyor. Erciyes maçında tek korkum hakem” dedi.
RİZESPOR’A ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIKLAR YAPILDI
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, birçok maçta kendilerine çok büyük haksızlıklar yapıldığını da belirterek “Artık son 4 haftaya girdik ve hakemlerin adil olmasını istiyoruz. Erciyes’e resmen savaşa gidiyoruz. Bu maçı iyi yürekli bir hakemin yönetmesini istiyoruz. Erciyes sert oynarsa karşısında aynı değerde takım bulacak. Kaybedecek bir şeyimiz yok artık. Bu saatten sonra hakemler hata yapmasın” dedi.
FERDİ GİTMEK İSTİYOR
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Ferdi’nin gitmek istediğinin doğru olduğunu söyleyerek “Ben geldiğimde menajeri aradı ve Ferdi’nin ayrılmak istediğini söyledi. Ben Ferdi ile konuştum ve yılsonuna kadar kalmasını istedim. Milli takıma gittiyse benim sayemde gitti. Kendisini maça vermiyor. Rize’yle uyum sağlayamadı. Yılsonunda gidebilir. Benim için sorun yok” dedi.
ALTAN VE EMRAH SAKAT
Çalımbay, Altan ve Emrah in sakatlığının sürdüğünü söyleyerek “Bugün Nevşehir’e kampa gidiyoruz. Bu iki oyuncumuzun durumu maç gününde belli olacak. Şu an bir şey söylemek doğru değil ancak olmazlarsa da bizim için sorun değil. Lider oyuncu kendini gösterir. Biz deplasmanlarda puan alamadığımıza bakmıyoruz. Neyle kaybettiğimiz belli. Türkiye de ilk kez başkanımız 1 yıl ceza aldı. Bir başkanı çileden çıkartabiliyorlarsa bunun sebebi var.” dedi. (Mustafa BAYRAK)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız