1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Kızılay'da değişiklik olmadı
Rize Kızılay'da değişiklik olmadı

Rize Kızılay'da değişiklik olmadı

Türk Kızılayı Rize Şube Başkanlığı’nın Olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Nuri gezmiş yeniden Başkanlığa seçildi.

A+A-

Dilek ASLAN - Rize Ticaret Odasında yapılan kongreye Rize Vali Yardımcısı Fuat Güler, Çaykur genel Müdürü Ekrem Yüce, SSK Hastanesi Başhekimi Lütfü Çırakoğlu, Rize il Defterdarı İhsan Özbay, Rize il Dernekler Müdürü Turgay Esen, İyidere Belediye başkanı Ahmet Mete, İyidere Belediye Başkan yardımcısı Muammer Mete, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Kuveyt Türk’ün Müdürü Hüseyin çakır ve birçok Bürokrat katıldı.
Yapılan seçim sonunda kongreye katılan 195 delegenin tamamının oyunu alan Mehmet Nuri Gezmiş başkanlığa yeniden seçildi. Yönetim kurulu asil üyeliklerine Muhammet Karaoğlu, Saffet Mete, Hasan Yazıcı, Ahmet Oflu, Mehmet Hulis Tatoğlu, Hızır Aktaş, Ali Çolak ve Sultan Yılmaz getirildiler. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise, Özcan Yüksel, Mehmet karaca, Mehmet Rakıcı, Musa Tarakçı, Yusuf Ziya Alim, Hüseyin Çakır, Necmettin Yavaşi, ve Muhammet Emin Peruzoğlu seçildi.
 Kongrenin sonunda bir konuşma yapan Kızılay Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri gezmiş, kendisine verdikleri desteklerden dolayı üyelere teşekkür ederek “üye sayımız önceden 80–90 idi. Şimdi ise 686’ya ulaştı. Daha önceki kongreler 20–30 kişi ile yapılırken bugün ise çok yüksek katılımla 388 kişi ile yapıldı. Bu, halkımızın duyarlılığı ve bizim başarımızın göstergesidir. Başlattığımız kan bağışı kampanyamız halkımızın çok geniş katılımıyla yoğun ilgi görmekte. Daha önce kan bulmakta zorlanırken kampanyamıza halkımızın verdiği yoğun destek sayesinde 3 bin 700 ünite kan toplanmıştır. Kan bağışı kampanyamız artarak devam edecektir. Ayrıca halkımıza hizmet verecek Rehabilitasyon merkezi çalışmalarına da başlamış bulunmaktayız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız