1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize Kurtar'ı protestoya hazırlanıyor
Rize Kurtar'ı protestoya hazırlanıyor

Rize Kurtar'ı protestoya hazırlanıyor

Evinde Denizlispor'u ağırlayacak olan Rizespor'da taraftarların eski hoca Güvenç Kurtar'ı tazminat davası nedeniyle protestoya hazırlandıkları öğrenildi.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Ç. Rizesporlu taraftarlar, kulübü mahkemeye vererek tazminat alan Güvenç Kurtar'ı protestoya hazırlanırken Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, Denizlispor teknik direktörünün gelişinin çok büyütülmemesi gerektiğini söyledi.
Yeşil mavili taraftarların Güvenç Kurtar için çeşitli pankartlar hazırladıkları bildirildi. Yılmaz Zehiroğlu ise Çaykur Rizespor'dan ayrıldıktan sonra mahkemeye vererek 280 bin YTL tazminat alan Güvenç Kurtar'ı futbolun gerektirdiği şekilde karşılayacaklarını belirtti. Zehiroğlu, Çaykur Rizespor taraftarının her zaman en misafirperver taraftar olduğunu da sözlerine ekledi. Güvenç Kurtar'ın kulüpten ayrıldıktan sonra yaptığının yanlış olduğunu da öne süren Yılmaz Zehiroğlu, şöyle konuştu:
''Kendisini aslında gerçekten seven biriydim. Ama yaptığı çok yanlıştı. Tüm camiamızı karşısına aldı. Kader işte. Şimdi Denizlispor'un başında ve hafta sonunda takımı Rize'ye maç oynamaya gelecek. Ama biz öyle yanlış işler yapmayız. O, kendi yapısını ortaya koymuş oldu. Çaykur Rizespor, her zaman futbolun kuralları içinde hareket eden bir kulüptür.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum