1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize polisinden uyuşturucu operasyonu
Rize polisinden uyuşturucu operasyonu

Rize polisinden uyuşturucu operasyonu

Rize'de yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 17 gram eroin ele geçirildi.

A+A-

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Rize üzerinden Gürcistan'a uyuşturucu götürüleceği yönündeki istihbarat üzerine çalışma başlattığı bildirildi.

Takibinin ardından ekiplerin düzenlediği operasyonda, Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde durdurulan bir otomobilde Narkotik dedektör köpeği 'Lisa' ile yapılan aramada, bagaj kapağı içerisine gizlenmiş ve dedektör köpeğe karşı dışı kırmızı pul biberle kaplanmış bin 17 gram eroin ele geçirildi.

Açıklamada, uyuşturucu maddenin yanı sıra sitrik asit, küçük cam şişe içerisinde limon ekstresi ve beş adet şırınganın da ele geçirildiği, operasyon kapsamında 3'ü Gürcistan uyruklu olmak üzere 10 kişinin gözaltınla alındığı kaydedildi.

Gözaltına alınan kişilerden S.L, N.T ve M.B'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum