1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize sokakları elektrikli süpürgeyle temizlenecek
Rize sokakları elektrikli süpürgeyle temizlenecek

Rize sokakları elektrikli süpürgeyle temizlenecek

Rize’de Sokak temizliği için elektrikli, şarjlı dev süpürge hizmete girdi. Artık Rize sokakları bu dev süpürge ile süpürülecek!

A+A-

Rize'nin dar sokak ve alanlarında daha rahat temizlik yapılabilmesi için Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan temizlik aracı, ilgi odağı oldu.

supurge2.jpg

Rize Belediyesi, Rize'de temizlenmesi zor olan dar alanlar ve küçük boyuttaki çöplerin kısa süre içerisinde temizlenmesi için yeni bir temizlik aracını bünyesine kattı.

supurge3.jpg

Rize Belediyesi Temizlik İşleri bünyesine yeni kazandırılan dev süpürge görünümlü aracının tanıtımını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Tuzcuoğlu Memişağa Parkında yaptı.

supurge4.jpg

Yeni temizlik aracıyla bir süre yerlerdeki çöpleri süpüren Başkan Kasap yaptığı açıklamada, "Temizlik faaliyetlerimizin hızlanması ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için araç envanterimize elektrikli sokak süpürgesini kattık. Bu sayede temizlik görevlilerimiz, kısa sürede daha çok yeri temizleyebilecekler. Daha temiz bir Rize için vatandaşlarımızla el ele vererek çalışacağız. Böylece temizlik alanında yeni bir adım attık. Temizlik makinesi, güçlü emiş gücü sayesinde sokaklarda bulunan sigara izmariti, kâğıt parçası, yaprak gibi küçük çaplı çöpleri kısa sürede temizliyor. Bir temizlik işçisinin rahatlıkla yanında gezdirebildiği araç, şarj edilebilir elektrikli olup geniş çöp haznesine ve tozlu sokaklarda kullanılmak üzere su fıskiyesine sahip durumda.” dedi. 

supurge5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum