1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize trafiği için radikal kararlar!
Rize trafiği için radikal kararlar!

Rize trafiği için radikal kararlar!

Rize'de içinden çıkılmaz bir hal alan şehir içi trafik sorununa köklü çözüm getirilmesi amacıyla İl Trafik Komisyonu tarafından radikal kararlar alındı.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize’de şehir içi trafiğinin düzene girmesi amacıyla radikal kararlar alındı. Buna göre şehir içinde sadece acil durumlarda 20 dakikalık park müsamahası yapılabilecek. Acil durum olmaksızın park yapan veya acil durumda olsa bile 20 dakikalık süreyi aşan araçlar ise çekiciler vasıtasıyla yerinden alınıp sürücülerine 110 YTL para cezası kesilecek.
Uygulamanın Çarşamba gününden itibaren başlatılacağını söyleyen Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş,
 “Çarşamba günü Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde park eden araçları çekmeye başlayacağız. Artık taviz yok. Bu iki cadde ve ara sokakları tamamen boşaltacağız. Her çekilen araç 110 YTL ödeyecek. İl Trafik Komisyonu olarak yaklaşık bir aydır bu yasal düzenleme için çalışmalar yaptık. Rize şehir içi trafiği artık içinden çıkılmaz bir hal alma yoluna girmişti. Alınan bu kararlar ilimizin daha rahat ve huzurlu bir trafiğe kavuşması içindir. Herkesi bu konuda duyalı olmaya davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum