1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Valiliği'nden tünel açıklaması
Rize Valiliği'nden tünel açıklaması

Rize Valiliği'nden tünel açıklaması

Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, ildeki tünellerin, Temmuz ayında yapılacak ihaleyle eksiklerinin tamamen giderileceği belirtildi.

A+A-

Karadeniz Sahil Yolu kapsamında Rize il sınırları içersinde yapılan 6 adet tünelin elektrik, elektronik, elektromekanik ve kontrol sistemleri işlerinin ihalesinin 5 Temmuz 2007 tarihinde yapılacağı bildirildi.
Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Karadeniz Sahil Yolu kapsamında Rize’deki tünellerin ışıksız olduğu yönünde bazı basın-yayın organlarında haberler çıktığı belirtilerek, “Rize ili dâhilindeki tünel inşaatları tamamlanmış olup, 05.07.2007 tarihindeki ihale ile en kısa süre içerisinde elektrik, elektronik, elektromekanik ve kontrol sistemleri işleri tamamlanacak ve aydınlatma sağlanacaktır. Çalışmalarda enerji çağrı ve yangın algılama, trafik kontrol, haberleşme, kamu anons, CCTV, tele kontrol, alt ve ana kontrol merkezleri, radyo sistemi, yol ve tünel portal alan aydınlatması, su temini ve sulu yangın söndürme sistemi ile elektrik dağıtım binaları inşaat işleri gerçekleştirilecektir.” Denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum