1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de, 'dışarıdan aday istemiyoruz' mitingi
Rize’de, 'dışarıdan aday istemiyoruz' mitingi

Rize’de, 'dışarıdan aday istemiyoruz' mitingi

Rize’de dışarıdan aday gösterileceği söylentileri üzerine, bir grup vatandaş araçlarla konvoy yaparak ‘Dışarıdan Aday İstemiyoruz’ sloganları attılar.

A+A-

2014 Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesi Rize’de dışarıdan aday gösterileceği söylentileri üzerine, bir grup vatandaş araçlarla konvoy yaparak ‘Dışarıdan Aday İstemiyoruz’ sloganları attılar.

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partilerin aday belirleme çalışmaları devam ederken vatandaşlarda da acaba kim aday olacak beklentileri had safhaya ulaştı.

Ak Parti bazı illerde adaylarını belirlerken Rize adayını henüz açıklamadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı olan Rize’de, AK Parti’nin göstereceği adayı resmi olarak kendisinin açıklaması bekleniyor.

Öte yandan, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar dün bir televizyon programına katılarak Rize Belediye Başkan adaylarının Gazi Üniversitesi İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reşat Kasap olacağını söyledi.

Bu gelişmeler üzerine 50 kişilik bir grup vatandaş toplanıp şehir turu atarak partilerine tepki vermek için, dışarıdan aday istemiyoruz sloganları attılar.

Yaklaşık yarım saat devam eden şehir turu sonrası vatandaşlar sessizce dağıldılar.

HABERİN VİDEOSU:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum