1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE 2 KİLOGRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ
RİZE’DE 2 KİLOGRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

RİZE’DE 2 KİLOGRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

RİZE’DE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİLOGRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ, 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

A+A-

Rize’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iki kilogram eroin ele geçirilirken, uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesi ile 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri gerçekleştirdikleri teknik takip sonucu, K.S’nin Doğu Bölgesi’nden temin ettiği uyuşturucu maddeyi Kalkandere ilçesindeki konutunda bulundurduğu bilgisine ulaştı.

Elde edilen bilgi üzerine geçtiğimiz gün K.S’ye ait eve ve aracına yönelik arama gerçekleştirildi. Araçta yapılan aramada 510 gram, konutunda yapılan aramada ise 1 kilo 543 gram eroin ele geçirildi. K.S ve K.S’ye ait aracın içerisinde bulunan H.B ile E.S uyuşturucu madde bulundurma ve uyuşturucu ticareti yapma suçlamaları ile gözaltına alındı.

Yakalanan 2 kilo 53 gram eroine ise el konuldu. Zanlılar Rize Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi’nde alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Rize Adliyesi’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız