1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 2 kişi elektriğe kapıldı
Rize'de 2 kişi elektriğe kapıldı

Rize'de 2 kişi elektriğe kapıldı

Rize'de meydana gelen 2 ayrı elektrik çarpması olayında 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılardan biri KTÜ diğeri de GATA'ya sevkedildi.

A+A-

Rize ‘de yaşanan ilk olayda bir hazır beton firmasında çalışan Ömer Aksu (38) adlı operatör beton mikserinin pompasının yüksek gerilim hattına teması sonucu elektrik akımına kapılarak ağır şekilde yaralandı. Rize Devlet Hastanesine ardından ise Karadeniz Teknik üniversitesi Farabi hastanesine sevk edilen Ömer Aksu vücudundaki ağır yanıklar nedeniyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisine (GATA) sevk edildi. Aksu ‘nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
İkinci olayda ise Gülbahar mahallesinde yer alan bir un fabrikasında boya yapan Oğuz Koyuncu (18) adlı işçi elektrik akımına kapıldı. Sol kolundan ağır yaralanan Koyuncu Rize ‘deki ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi hastanesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız