1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 800 STK temsilcisi aday için oy verecek
Rize'de 800 STK temsilcisi aday için oy verecek

Rize'de 800 STK temsilcisi aday için oy verecek

AK Parti Rize'de yarın (pazartesi) STK temsilcilerinin aday belirlemede oy kullanması için sandık kuracak.

A+A-

İl başkan vekili İshak Alim Rize’de yapılacak Sivil toplum kuruluşu temayülü için 800 civarında sivil toplum kuruluşuna ulaştıklarını açıkladı.

akrize.jpg

İl başkan vekili Alim, aday belirlemede toplumun her kesiminin görüşünü alarak hareket ettiklerini belirterek, “İl başkanımız Muhammed Avcı aday adaylığı süreciyle ilgili Ankara’da çalışmalarına devam ediyor. Bizde teşkilat olarak Rize’deki çalışmaları sürdürüyoruz. Bu zamana kadar aday belirlemede gerek anketler gerek teşkilat içi temayüller olsun bir çok unsuru devreye sokarak şeffaf bir şekilde hareket ediyoruz. Adeta ince eleyip sık dokuyoruz. Bu anlamda genel merkezimizin de aldığı karar gereğince Rize’mizin önemli yapı taşlarından olan ve demokratik toplumların vazgeçilmezi, sivil toplum kuruluşlarının da aday belirlemede görüşlerini alacağız. Yarın kültür parkta Saat 09:00 da başlayıp saat17:00’da sona erecek olan temayülde STK’larımızın yönetim kurulları, aday belirlemede kendi görüşlerini ortaya koyacaklar. Aday belirlemede önemli bir kriter olan bu oylamada STK’larımızın görüşleri bizim için çok önemlidir. Buradan bir kez daha tüm STK’larımızı oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

İl başkan vekili Alim oy kullanma işlemi sırasında en az 1 en fazla 3 ismin yazılabileceğini belirterek, istenirse 23 aday adayının dışında da isim yazılabileceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum