1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Anavatan DYP nikâhı
Rize'de Anavatan DYP nikâhı

Rize'de Anavatan DYP nikâhı

Tavanda birleşme kararı alan Anavatan Partisi ile Doğru Yol Partisi’nin Rize İl teşkilatları bugün bir araya geldiler. Hedefte ise Ak Parti vardı.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Demokrat parti adıyla seçimlere birlikte girme planı yapan iki partinin il başkanları ve teşkilat mensupları bugün Anavatan Partisi Rize İl Binası’nda bir araya geldiler.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada ilk konuşmayı DYP Rize İl Başkanı Köksal Toptan yaptı.

Mesut Yılmaz’ın da arzu ettiği yıllardır konuşulan bir birleşmenin gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederek sözlerine başlayan Köksal Toptan, “Ülkemizde maalesef AKP ile CHP arasında laik-anti laik çatışması devam etmekte. Bu iki parti ülkeyi resmen rejim bunalımının eşiğine getirdiler. DYP ve ANAP’ın baraj korkusu yoktur. Bu birleşme mıknatıstır. Karıncalar bile su taşımaya başladılar Türkiye yanıyor. Sayın Yılmaz’ın Rize’de birleşmeye ihtiyacı yoktur. Ceketini bile gönderse buradan kazanır. Bir halk harekâtı başladı. Bu ülkeyi AKP ve CHP’den kurtarmak için birleştik. Benim AKP’den soracak hesaplarım var. Türbanlı kızlarımız bizi bekliyor. AKP’liler bizim kan tahlilimizi bile yaptırdı. Bunların hesabi sorulacak” dedi.
Anavatan Partisi İl başkanı Mustafa Mataracı ise “Bu hareket ülkeye yayılarak çığ gibi büyüyecek. Bu cumhuriyet kolay kurulmadı. Bu göklerden bayrak inmeyecek ve ezan sesi durmayacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AKP’yi ve hiçbir zaman iktidar olmak istemeyen hizipçi CHP yi gördük. AKP bahane ile karşımıza çıkacak. Demokrasiyi kendilerine çıkar sağlayan bu zihniyeti halka iyi anlatmalıyız. Biz 5 yıldır bugünü bekliyorduk. Liderimizi bekliyorduk. Sayın Yılmaz Cumhurbaşkanı olacak. 23 Mayıs’ta Trabzon’da ve 24 Mayıs’ta Rize’de olacak. Çok zor günler geçirdik. Soracak hesaplarımız var. Millete yanlış anlatılan sahil yolu var. 98 yılında başlayan Sahil yolunu 87 yılında başlamış gibi gösterenler var” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum