1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de anjiyo devri başladı İZLE
Rize'de anjiyo devri başladı İZLE

Rize'de anjiyo devri başladı İZLE

Artık Rize Devlet Hastanesi'nde de anjiyo yapılıyor. Hastanenin kardiyoloji bölümünde anjiyo uygulamasına başlandığı belirtildi.

A+A-

Rize Devlet Hastanesi bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kurulan kardiyoloji bölümünde anjiyo uygulamasına başlandı. Rize’deki Hastaların daha önce şehir dışına çıkmak zorunda kaldıkları anjiyo için artık Rize Devlet Hastanesine gelmenin yeterli olacağını ifade eden Rize Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Bostan “Anjiyo uygulamasına yeni başladık. Ufak tefek eksiklikler mutlaka vardır. Fakat henüz daha yeni olmamıza rağmen süreç çok iyi gidiyor.” Dedi. Dr. Bostan ayrıca normal anjiyo süresinin ortalama 20 dakika olduğunu ancak hastaların yaşlı olmalarından dolayı bu sürenin uzayabileceğini de ifade ederek iki günde yaklaşık 20 anjiyo uygulaması yaptıklarını söyledi.


Anjiyo olan hastalar hallerinden memnun olduklarını dile getirirken hastaneye emeği geçenlere dua etmeyi de ihmal etmediler. Anjiyo olan hastaları ziyaret eden Rize Hasta Hakları Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Balcı, Rize'de anjiyonun yapılmasının çok güzel ve mutluluk verici bir duygu olduğunu söyledi. Rize Devlet hastanesi başhekimi Prof. Dr. Arif Yılmaz ise hastanenin yapımında emeği geçenlere ve hastane elemanlarının yetiştirilmesine yardımcı olan Ankara İhtisas Hastanesi başhekimi ile personeline teşekkür etti. Anjiyo uygulamasının başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Prof. Dr. Arif Yılmaz, Nisan ayında da Ankara İhtisas Hastanesi’nin yardımıyla ilk By Pass ameliyatını gerçekleştireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız