1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE ASAYİŞ İÇİN YOĞUN TAKİP
RİZE'DE ASAYİŞ İÇİN YOĞUN TAKİP

RİZE'DE ASAYİŞ İÇİN YOĞUN TAKİP

Rize'de gerçekleştirilen genel asayiş olaylarında 103 kişinin ve 60 aracın sorgulandığı bildirildi.

A+A-

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalarda 2 ruhsatsız tabanca, 21 gram esrar maddesi, 1 gram bonzai, uyuşturucu nitelikli 3 hap ve 200 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Rize Valiliği tarafından İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Rize Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM)  ve Asayiş Şube ekiplerince 26.07.2014 günü gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında, 103 şahıs ve 60 aracın sorguları yapılmış, 5 şahıstan; 2 Adet ruhsatsız tabanca, 21 gram Esrar maddesi, 1 gram Bonzai tabir edilen sentetik kannabinoid maddesi, 3 adet Ecstasy hap, 200 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Yakalanan şahıslar gerekli işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmişlerdir. Ayrıca, yapılan uygulamada; sorgusu yapılan şahıslardan çeşitli suçlardan aranmaları olduğu tespit edilen 5 kişi yakalanmıştır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum