1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de balıkçılar çok dertli
Rize'de balıkçılar çok dertli

Rize'de balıkçılar çok dertli

Rizeli balıkçılar dolgu alanında pislik içinde ekmek parası kazanmaya çalıştıklarını belirterek Başkan Bakırcı’dan vaadlerini tutmasını istediler.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize dolgu alanında balıkçılık yaparak ekmek parası kazanmaya çalışan esnaflar belediyenin ilgisizliğinden yakındılar.
Halil Bakırcı’nın 2,5 yıllık başkanlığı döneminde 1 kez olsun gelip dertlerini dinlemediğini söyleyen balıkçı esnafı, “Trabzon belediye başkanı haftada 2 kez balıkhaneye uğrayarak onlarla sabah kahvaltısını yapıp sorunlarını dinliyor. Sayın Bakırcı ise daha yanımıza uğramış değil. Oldukça ters ve vatandaşın gidemeyeceği bir yerde iki yıldır balıkhane inşaatı devam ediyor. Maalesef hala daha da bitirilemedi. Yeni balıkhanenin ne zaman biteceği de meçhul. Üst geçit ile balıkhaneye mescit ve tuvalet yapılmalı. Zor şartlarda pislik içinde esnaf ekmek parası kazanmanın peşindedir. Sayın başkana inandığımız için destek verdik. Bunun için bedelini ödüyoruz. Çöp, çamur ve pislik içinde mücadele ediyoruz. Sayın başkan gelip halimizi bir görsün. Sonra istediği şekilde davranır artık ne diyelim” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız