1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Basketbol İl Birinciliği nefes kesti
Rize'de Basketbol İl Birinciliği nefes kesti

Rize'de Basketbol İl Birinciliği nefes kesti

Rize'de bay-bayan toplam 19 takımın katıldığı okullar arası Gençler Basketbol İl Birinciliği final maçları nefes kesti. İşte dereceye giren okullar:

A+A-

Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 15-24 Aralık 2014 tarihleri arasında Güneysu Spor Salonunda düzenlenen Bay-Bayan toplam 19 takımın katıldığı Gençler Basketbol İl Birinciliği final maçları ile son buldu.

Toplamda 234 sporcunun katıldığı müsabakalarda Genç Erkekler kategorisinde Rize İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, Türk Telekom Spor Lisesi ikinci, Özel Koğuzlar Şahika Lisesi üçüncü, Ali Metin Kazancı Rize Lisesi ise dördüncü oldu.

Genç Kızlarda ise birinci Rize İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, ikinci Tevfik İleri Anadolu Lisesi, üçüncü ise Rize Fatih Anadolu Lisesi oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cafer Küçükmustafa yaptığı açıklamasında müsabakalarda yer alan tüm okulları, dereceye giren takımları, sporcuları, antrenör ve idarecileri tebrik ederek teşekkürlerini sundu.
Törende dereceye giren okullara kupalarını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cafer Küçükmustafa ve Okul müdürleri takdim etti.
Finallerde birinci olan okullar, 17-19 Ocak 2015 tarihinde Rize Güneysu Spor Salonunda yapılacak olan gurup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız