1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de çuvalda ceset bulundu
Rize'de çuvalda ceset bulundu

Rize'de çuvalda ceset bulundu

Rize İslampaşa mahallesinde deniz sahilinde çuval içerisine konulmuş bir ceset bulundu. 35 yaşlarındaki erkek cesedinde darp izlerine rastlandı.

A+A-

Eyüp YAZICI - Rize'de çuvala konularak denize atılmış bir erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İslampaşa Mahallesi sahilinde vatandaşlar deniz kıyısına vuran çuvaldan şüphelendi. Çuvalın içerisini bakan vatandaşlar ceset olduğunu görünce olayı polise bildirdi. Bunun üzerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri çuval içindeki cesedi alarak kıyıya çıkardı. Savcının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cesedin 30-35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu, çuval içerisinde çıplak olduğu ve bir kaç gün önce denize atıldığının tahmin edildiği öğrenildi. Cesette darp izlerine rastlandığı ve yüzünün tanınmayacak halde olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum