1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE EĞİTİMDE EMNİYET ZAAFİYETİ
RİZE'DE EĞİTİMDE EMNİYET ZAAFİYETİ

RİZE'DE EĞİTİMDE EMNİYET ZAAFİYETİ

RİZE’DE ÜÇ OKULUN YOLU ÜZERİNDE BULUNAN İNŞAAT GEREKLİ TEDBİRLER ALINMADIĞI İÇİN TEHLİKE SAÇIYOR

A+A-

Rize’de okullar bölgesinde devam eden bir kamu inşaatı, inşaat çevresinde gerekli güvelik tedbirleri alınmadığı için tehlike saçıyor.

insaat2.jpg

Rize’nin Paşakuyu mahallesinde bulunan TOBB İlköğretim Okulu, Mehmet Akif İlköğretim Okulu ve Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu yolu üzerinde devam eden kamu inşaatı öğrenciler için tehlike saçıyor.

İnşaatta kullanılan demir ve tahtalar öğrencilerin kullanabileceği tek yaya kaldırımının üzerinde tutuluyor.

insaat3.jpg

İnşaat malzemeleri tehlike saçarken yaya kaldırımını kullanamayan öğrenciler, araçlara ait olan yoldan yürümek zorunda kaldığı için ikinci bir tehlikede yüzleşiyor.

insaat1.jpg

Veliler konuyu Rize Valiliği ve Rize Belediyesi'ne bildirmelerine rağmen gerekli tedbirlerin alınmamasından şikayet edip, yetkililerden inşaat çevresindeki gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasını ve yaya kaldırımının öğrencilerin kullanımına açılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız