1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de el bombası patlattılar!
Rize'de el bombası patlattılar!

Rize'de el bombası patlattılar!

Rize Merkez Kaplıca Mahallesi Yağmursuyu sokakta bulunan bir evin bahçe bölümünde meydana gelen patlama korku ve paniğe neden oldu.

A+A-

Rize Merkez Kaplıca Mahallesi Yağmursuyu sokakta bulunan bir evin bahçe bölümünde bugün saat 13.30 sıralarında meydana gelen patlama korku ve paniğe neden oldu.
Patlamaya geçmiş tarihte temin ettikleri yabancı menşeli savunma tipi 2 adet el bombasının fünyelerini kurcalayan 2 kişinin neden olduğu bildirildi.
Fünyelerden birinin patlaması sonucu iki kişinin el ve karın bölgesinden yaralanarak Rize Devlet Hastanesine kaldırıldığı, hayati tehlikelerinin ise bulunmadığı belirtildi.
Patlama sonrası olay yerinde yapılan ilk incelemelerde 2 adet fünyeleri çıkarılmış el bombası ve bir adet patlamamış fünye bulunduğu belirtildi. Rize Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında patlama mahallinde bulunan 3 adet boş kovanın yapılan ilk incelemelere göre bu olayla ilgili olmadığı belirtildi. Emniyet yetkilileri olayın saldırı amaçlı olmadığının şüphelilerce ifade edilmesine rağmen konuyla ilgili araştırma ve incelemelerin çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız