1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu
Rize'de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Rize'de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

218 gram esrar ile 13 uyuşturucu nitelikli hapın ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

A+A-

Rize'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonda 218 gram esrar ele geçirilirken, 4 kişi de gözaltına alındı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 'torbacı' diye isimlendirilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yürütüldüğü ifade edildi.

emn1.20141031193207.jpg

Rize Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli yürütülen çalışmalarda, 5 ayrı adrese yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 218 gram esrar ile 13 uyuşturucu nitelikli hapın ele geçirildiği, M.K, E.K, Z.A. ve H.Y'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K. ve Z.A'nın tutuklandığı, diğer zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

emn2.20141031193225.jpg

Ayrıca, Emniyet Müdürlüğü olarak il merkezi ile ilçelerinde toplum sağlığını ve güvenliğini tehdit eden unsurlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum