1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE GS BAYRAĞI YAKILDI!
RİZE'DE GS BAYRAĞI YAKILDI!

RİZE'DE GS BAYRAĞI YAKILDI!

Başbakan Erdoğan’ın TT Arena Stadı’nın açılışında protesto edilmesine, Rize Cumhuriyet Meydanı’nda Galatasaray bayrağı yakılarak tepki gösterildi.

A+A-

Başbakan Erdoğan’ın Türk Telekom Arena Stadı’nın açılışında protesto edilmesine tepki göstererek Rize Cumhuriyet Meydanı’nda Galatasaray bayrağı yakan bir kişi gözaltına alındı.

Olay bugün saat 13.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. 25 yaşındaki Bilgin Ermiş, tek başına geldiği meydanda Galatasaray bayrağını ateşe vererek alandan ayrıldı.

Mobese kameralarında olayın tespit edilmesi üzerine polis inceleme başlattı. Bu sırada polis ekiplerinin yanına gelen Ermiş, "Ben burada Galatasaray bayrağı yaktım" dedi.

33829Gözaltına alınan ve Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürülen Ermiş, bu sırada kameralara, "Galatasaray bayrağı yaktım. Onlar kim oluyor da koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını protesto ediyorlar? Kimden güç alıyorlar? Başbakan size 600 milyonluk stadyum yapıyor, siz onu yuhalıyorsunuz. Hangi güçle bunu yapıyorsunuz?" dedi. Ermiş hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
39 Yorum