1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'de hakemlerin başkanı Kayış güven tazeledi
Rize'de hakemlerin başkanı Kayış güven tazeledi

Rize'de hakemlerin başkanı Kayış güven tazeledi

Rize Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği seçimlerinde Ulusal Yardımcı Hakem Fethi Kayış yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

Tek liste ile girilen Rize Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği seçimlerinde Ulusal Yardımcı Hakem Fethi Kayış yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Yeniden başkanlığa seçilen Kayış, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kenetlendiğimiz zaman birlik olduğumuz zaman her şeyin üstesinde gelmekteyiz.” diyerek, “Yıllardır bu dernek kullanılmadı zor şartlar altında eğitimlerimizi farklı mekânlarda yapıyorduk. Toplantılarımızı sağlıklı bir şekilde yapamıyorduk. Hakemin evi olan derneğimizi maalesef kullanamadık. Kişisel menfaatler yüzünden, çatışma ortamından çıkamadık ve Rize hakemliği güç kaybetti. Ben 2015 yılını bir milat olarak yeniden şahlanış yılı olarak değerlendiriyorum. Bu konuda bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen her an her dakika yanımızda olan İl Hakem Kuruluna sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel başkan yardımcısı,  genel sekreterimiz Osman Avcı’ya derneğimize yapmış olduğu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Zor günümüzde bize sahip çıktı; bunu asla unutmayacağız. İstediğimiz her şeyi hiç tereddüt etmeden bize gönderdi. Benim sizden özel olarak isteğim şudur: Yöneticiler gelip geçicidir; sizler derneğinize sahip çıkın, bir olun, birlik olun. Başarı kendiliğinden gelecektir. Seçimimize katılarak bizi onurlandıran genel başkan yardımcım Sn. Erdoğan Kırıcı ve Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak’ a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

kongre.20150107145005.jpg

Fethi Kayış Başkanlığındaki Rize Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Kısal, Osman Erdinç Erdem, Ömer Köseoğlu ve Cem Köroğlu.

Türkiye Faal Futbol hakem ve Gözlemciler Derneği üst kurul delegeliğine ise Serdar Serdar, İbrahim Karaca ve Mehmet Kısal seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum