1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de hava sıcaklıkları 2-8 derece artacak
Rize'de hava sıcaklıkları 2-8 derece artacak

Rize'de hava sıcaklıkları 2-8 derece artacak

Meteororloji, hava sıcaklığının önümüzdeki bir hafta boyunca, bölgez genelinde mevsim normallerinin 2-8 derece üzerinde syredeceğini duyurdu.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11.Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; hava sıcaklığının önümüzdeki bir hafta boyunca, bölge genelinde mevsim normallerinin 2-8 derece üzerinde olacağının tahmin edildiği bildiridli.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Önümüzdeki günlerde beklenen yüksek hava sıcaklığı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı; özellikle yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı olanlar, yaşlalar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10:00-16:00 saatleri arasında, güneşte kalma süresinin en aza indirilmesi ve koruyucu tedbirlerin alınması gerekmektedir. Ayrıca beklenen yüksek sıcaklık ve düşük nem dolayısıyla meydana gelebilecek orman yangın riskine karşı çiftçilerimizin anız yakmaması, vatandaşların ve ilgililerin duyarlı olması ve tedbirli davranması gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız