1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de kadınlar meclisi toplandı
Rize'de kadınlar meclisi toplandı

Rize'de kadınlar meclisi toplandı

Rize'de kurulan Kent Konseyi Kadınlar Meclisi yaptığı toplantıda hafta münasebetiyle bir dizi faaliyette bulunmayı kararlaştırdı.

A+A-

Rize Kent Konseyi Kadınlar Meclisi toplandı. Her alanda Rize’nin geleceği için projeler üretilip hayata geçirilen bir platform haline dönüştürülecek Kent Konseyi Kadınlar Meclisi, hafta münasebetiyle de bir takım görüşmeler yaptı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir açıklama yapan Meclis Başkanı Handan Usta “Kadınlarımızın en önemli sorunu; çocuklarımızın, dolayısıyla yaşadığımız toplumun yarınlarıdır. Güzel yarınların oluşması da bilinçli annelerin elindedir. Kadınlar Meclisi olarak kadınlarımızın sorunlarını gidermek ve potansiyellerini ortaya çıkarmak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her yerde olduğu gibi Rize’de de kadınlarımızın sorunları bazen fark edilememekte, bazen çözülememekte bazen de göz ardı edilmektedir. Bizler Kent Konseyi Kadınlar Meclisi olarak sorunları birebir yaşayan, eksikleri fark edebilen, projeler hazırlayıp geliştirebilen bir platform olarak çalışacağız. Bu anlamda tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum