1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de kayıp denizci alarmı
Rize'de kayıp denizci alarmı

Rize'de kayıp denizci alarmı

Rize’de avlanmak için denize açılan balıkçının teknesi sahilde parçalanmış olarak bulundu.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'de avlanmak için denize açılan 79 yaşındaki Neşat Başak'ın teknesi sahilde parçalanmış olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre Neşat Başak(79) isimli Rizeli balıkçı, geçtiğimiz gün serdiği ağları toplamak için yalnız başına teknesine binerek denize açıldı. RİPORT Rize Limanı içerisinde bulunan balıkçı barınağından hareket eden Başak, son olarak sabah saatlerinde ağ toplarken başka balıkçılar tarafından görüldü. Ağlanırı toplayıp dönmeye hazırlanan balıkçılar, Başak'ın ağlarının toplandığını ancak teknesinde olmadığını fark ettiler. Karaya doğru sürüklenen tekneyi takip eden balıkçılar, Başak'a ait tekneyi Rize'nin Gülbahar Mahallesi sahilinde parçalanmış olarak buldular. Denizde kaybolan balıkçının yakınları yaptıkları açıklamada; 79 yaşındaki Reşat Başak'ın dengesini kaybedip denize düşmüş olabileceğini ya da kalp krizi geçirerek denize düşmüş olabileceğini belirttiler. Sahil Güvenlik Komutanlığı, denize düştüğü tahmin edilen yaşlı balıkçının bulunması için çalışmalar başlattı. Başak’ın evli ve dört çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız