1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de korsan olayına taviz yok!
Rize'de korsan olayına taviz yok!

Rize'de korsan olayına taviz yok!

Tüm dünyanın en büyük sanat düşmanlığı olarak ilan ettiği korsan CD olayına Rize Emniyet'i yaptığı operasyonlarla göz açtırmıyor.

A+A-

Hızır TONYALI - Rize Emniyet Müdürlüğü yaptığı seri operasyonlarla korsana karşı adeta savaş ilan etti. Türkiye’de sanata ve sanatçıya en büyük darbe olarak nitelenen korsan CD olayının her geçen gün artması ve gerekli yasal düzenlemelere rağmen konunun önüne geçilememesi kamuoyunun da tepkilerine neden olmuştu. Sanatçılar, korsancılığın önünün alınamaması durumunda yakında albüm bile yapılamayacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştular.
Rize’de Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Atatürk Caddesi üzerinde yapılan rutin kontrollerde bir işyerinde kopya CD’lere rastlandı. 254 adet kopya CD’ye el konulurken adli işlem başlatıldı. Önceki hafta da Rize’de Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde bol miktarda CD, DVD ve bunları çoğaltmaya yarayan malzeme ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız