1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de KÖYDES'e araç hibesi
Rize'de KÖYDES'e araç hibesi

Rize'de KÖYDES'e araç hibesi

Rize İl Özel İdaresi tarafından satın alınan 2 iş makinesi ile 7 adet kamyon, Rize Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne hibe edildi.

A+A-

Rize Özel İdare İl Müdürlüğü tarafından Rize Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin eskiyen makine parkının desteklenmesi için toplam değerleri 1 milyon 118 bin YTL olan 8 metre küp damper kapasiteli 4, 7 metre küp damper kapasiteli 3 adet olmak üzere toplam 7 kamyon ile 2 iş makinesi satın alındı. Kamyon ve iş makineleri daha sonra Rize Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne teslim edildi. Teslim töreninde konuşan Rize Valisi Kasım Esen, mevcut makine parkında bulunan araçların yüzde 80'inin 30 yaşın üstünde olduğunu belirterek, "Bu makilerin büyük bir bölümü iş göremez hale gelmişti. Bu nedenle bunları satarak makine parkını yenileme kararı aldık. Ancak şu ana kadar makine satmadık. Ama Özel İdare İl Müdürlüğümüzün imkanları ile bu makineleri satın alarak hibe ettik" dedi. Esen daha sonra bir iş makinesine çıkarak basın mensuplarına poz verdi. (Dilek ASLAN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız