1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de kulisler hareketlendi
Rize'de kulisler hareketlendi

Rize'de kulisler hareketlendi

YSK'nın memurlar için 5 Mayıs'ı son gün ilan etmesi Rize'de de gözleri adaylık için istifa etmeyi düşünen isimlere çevirdi. Çırakoğlu yeşil ışık yaktı.

A+A-

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) hazırladığı seçim takvimine göre, aday olmak isteyen kamu görevlilerinin en geç 5 Mayıs Cumartesi günü istifa etme zorunluluğu kulisleri de hareketlendirdi.
Gözler Rize’de isimleri milletvekilliği için geçen Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Lütfü Çırakoğlu’na çevrildi.
Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin Tarım Bakanlığınca düzenlenen Tarım Meclisi Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gittiği belirtilirken konuyla ilgili görüşlerini açıklayan 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Lütfü Çırakoğlu, "Milletvekilliğini düşünüyorum. Şu an istişare ediyoruz. Bir iki gün içerisinde kararımı vereceğim. Herkese hayırlı olur inşallah” diye konuştu.
Bu arada Ak Parti İl Başkanı Hasan Karal'ın da adaylık için istişarelere başladığı belirtiliyor. Ak Parti Rize İl Teşkilatı'nın yarın seçim startını Kendirli'den vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum