1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Kurban Pazarı için hazırlıklara başlandı
Rize'de Kurban Pazarı için hazırlıklara başlandı

Rize'de Kurban Pazarı için hazırlıklara başlandı

Rize Kurban Pazarı için İslampaşa Mahallesi’nde yıkılan Taşlıdere Çay Fabrikası’nın yerinde ve yanında bulunan Tır Parkı’nda hazırlıklar başladı.

A+A-

400 ahırın inşa edilmesi planlanan Kurban Pazarı’nda, Rize Belediyesi ekipleri tarafından yeme içme yerleri ve duş kabinlerinin yapımı da devam ediyor.

BAŞKAN KASAP, “GEREKEN BÜTÜN TEDBİRLERİ ALIYORUZ”
Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşların sağlıklı bir ortamda, uzman kişilerin gözetiminde ve güvenilir bir şekilde kurbanlıklarını alabilmeleri için gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını belirtti.

kurban.jpg

Özellikle hayvanlarını pazara getiren tüccarların rahatlıkla ihtiyaçlarını giderebilmeleri için duş kabinleri ve dinlenme yerleri yapacaklarını ifade eden Başkan Kasap, kimsenin mağdur olmaması ve sağlıklı bir alışveriş ortamı sağlamak için gereken tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız